søndag den 6. februar 2011

Så gik den lille verden i stå....

Mandag d. 13. december gik min verden i stå.
For der tog jeg nemlig sådan en her :


Til de der ikke ved hvad det er: En temmelig positiv graviditetstest (To streger: positiv, en streg: negativ)


Det er ikke fordi det kommer som en overraskelse, for det er som sådan planlagt. Men da jeg har ønsket et mere barn i over 2 år, (og det først var i oktober måned 2010 det lykkedes mig at "overtale" manden til at vi skulle prøve igen), kom det alligevel bag på mig at det lykkedes så hurtigt.
Egentlig kunne jeg have sagt mig selv det, da de første to også lykkedes ved første forsøg.

Nåmmen nu er jeg altså gravid og er i uge 12+4, så nu er den værste tid overstået... i hvertilfælde med hensyn til spontan abort...
Jeg har til gengæld haft rigtig meget kvalme. Det havde jeg også under de to andre graviditeter, men det var "kun" om morgenen.
Denne gang har jeg haft det hver dag, hele dagen i ca. 7 uger, men det er heldigvis aftagende... eller det krydser jeg fingre for det er.

Familien er begejstret (det troede jeg egentlig ikke de ville være som sådan, da det jo er tredie barn, men hvor er det dejligt at gøre dem glade) og især vores to dejlige drenge glæder sig. Malthe ved jo hvad det handler om, så han forklarer og fortæller Frej hvad der skal ske og hvornår babyen kommer osv. det er dejligt at høre og skønt de glæder sig. Så må vi se om det holder stik når den lille kommer.

Det bedste er, at min ynglingsveninde Anette er ovenud begejstret og jeg kan fortælle hende alt.... vi kan snakke om graviditet og babyer i timevis uden hun brækker sig.
Desuden er hun jo et fantastisk symenneske og har allerede syet en ventenederdel og er igang med en ventekjole til mig... Hvor skønt er det lige :-)

Så jeg beklager - men min blog kommer nok til at omhandle denne graviditet og bebs når den kommer, for det fylder utrolig meget i min hverdag.... meen jeg skal nok finde på at skrive om noget andet... ind i mellem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bliver bare så glad, hvis du lige sender en hilsen eller kommenterer mit indlæg... Jeg takker på forhånd.