torsdag den 23. september 2010

Tiger på spring, mor kryber i skjul

Puha... skal lige trække vejret engang.... Ind.... og uuuuud.
Godt så er jeg klar..
Bare lige for at få jer opdateret på min yngste søns sygdom...
Han hostede hele natten og både han og jeg fik maks fem timers søvn... Jeg tog ham til lægen for hans hoste, men kom hjem med pencilin i stedet for. Knægten havde da redet sig en nasty halsbetændelse oveni...
Nå men igang med pencilinen, som skulle tvinges i ham. Det skal siges at han ikke kan sluge pillerne hverken hele eller halve, så de måtte pulveriseres i en lille portion yoghurt med 3 stykker knust pålægsschokolade, samt et stort glas vand ved siden af og oveni lovning om slik og andet usundt når portionen var spist. Det resulterede i en del opkast deraf og da knægten ikke var feberfri mandag, ringede jeg til lægen tirsdag og fik pencilinen i pulverform, som så skal blandes op med en barneskefuld vand. Han har før kastet op af denne usmagelige pulverblanding. Der får hele køkkenet til at lugte af den værste syntetiske tyggegummi, som den man kan få i bunden af en snurretopis eller lign. Men gode råd er dyre, så vi prøvede. Det var en større succes. Pencilinen bliver nu indtaget uden opkast og på fem minutter fremfor tre kvarter.

Det skal så lige siges at nu er mindstemanden jo ikke en der slår sig ud af en gang feber og ondt i halsen. Nej da, der skal da leges, brøles og hoppes til den store guldmedalje.
Så i alle disse dage, har huset og især stuen været fyldt med ild, krokodiller, hajer, pirater, løver og tigre.
Jeg har kastet mig fra sofa til sofa, hoppet over legoklodser og danset mig igennem forhindringsbaner.

Ind i mellem har der været "ro" i et lille kvarter, hvor den interaktive "Playhouse Disney" kanal har fået knægtens fulde opmærksomhed.
Det har så medført at jeg nu kan de fleste sangtitler til programmerne....

Men idag har jeg FRI... der er ro i huset.... Knægten er afsted igen og nu kan jeg få indhentet noget af det forsømte. AAAAAHHHHHH

Knægten i magnoliatræet fra engang i foråret

2 kommentarer:

  1. han er verdens dejligste tiger! Søde tigermor!

    SvarSlet
  2. Nåååh det er godt at han har fået det bedre!

    SvarSlet

Bliver bare så glad, hvis du lige sender en hilsen eller kommenterer mit indlæg... Jeg takker på forhånd.