tirsdag den 15. marts 2011

"Bitches in heat"

Jep -  Herhjemme går det lystigt.
Når jeg ikke tager mig af mand og børn og min tro følgesvend kvalmen, så har jeg da lige to tæver (Hun-hunde hvis nogle skulle være i tvivl) og de er temmelig underholdende lige for tiden.... Eller rettere... NOT!

Jeg tror det er med tæver som det er med kvinder, hvis man går sammen op og ned af hinanden i længere tid, så indretter ens cyklus sig ind, så man da har sin menstruation på samme tid. Ved godt at hunde ikke får menses, men de bløder jo når de er i løbetid, og mine gør det altså på samme tid.

Det resulterer i flere skøre indfald fra de kære to. Den gamle hopper på den unge, som hvis den havde været en hanhund, så skulle vi nok have hvalpe til sommer. Det skal den da have lov til, for det er hende der bestemmer, hun er overhund, har været i huset længst og er ældst. Og så piver hun, som en hanhund når den lugter hunde i løbetid. Heldigvis kan vi da holde det nede, så det er til at holde ud og hun gør det ikke hele tiden.
Det værste er gåturerne. Jeg lufter dem samtidig og har fået rimelig meget styr på dem efterhånden. Men det er ligesom om, at når de når denne periode, så er alle regler ligegyldige og de kan gøre som det passer dem.
Mine arme bliver revet midt over. Sådan føles det i hvertilfælde, når de vælger at gå hver sin vej, og trække mig hen over sten og græs for at komme til at snuse til lige præcis det sted, som ligger aller fjernest og som giver mig problemer med snore, ben og arme.
Når de så tisser, og det sker ca. hver 30. sekund, så skal de jo hen og snuse ved hinanden og tisse ovenpå. For sæt nu der kom en hanhund og kunne dufte den ene frem for den anden.
Jeg er glad for at jeg går steder hvor ingen kan se os, for hvad vil folk ikke tænke når de ser mig, med to hunde, to snore og ben og arme viklet ind i disse. Det må sgu være et kønt syn.

De bliver også helt tossede når der kommer gæster og de kæmper om nussepladsen. Den er ellers forbeholdt den yngste Fenja, for som regel gider Sifka ikke det der nusseri. Men nu.... uha da der er ikke nogen der skal klø Fenja mere bag øret end Sifka.

Heldigvis foregår denne løbetid jo kun et par gange om året og så i ca. 3 uger. Og faktisk synes jeg ikke det er så tosset at de har det på samme tid, for så er det hurtigere overstået.

Sifka (Den røde 9 1/2 år) og Fenja (Den sorte 1 1/2 år)


1 kommentar:

  1. Åh mine elskede hundeveninder. Det var så dejligt at blive mødt med mys og piv da jeg var ude ved dig. De er bare så skønne!

    SvarSlet

Bliver bare så glad, hvis du lige sender en hilsen eller kommenterer mit indlæg... Jeg takker på forhånd.