søndag den 31. oktober 2010

Amerikanske traditioner mig i r.....

Jeg går ikke særlig meget op i Halloween. Faktisk synes jeg det er ren bondefangeri. Har vi ikke een dag om året hvor børnene er klædt ud i dyre syntetiske dragter og banker på døre for at få penge i lommen elle lidt mundgodt???? Jeg spørger bare...
Jeg synes det er ligeså latterligt som når folk bruger mange hundrede kroner på Valentins dag... hallo hvad er nu det for noget??
Hvorfor er det lige vi tager alle de der amerikanske traditioner til os, når vi har vores egne her i landet i forvejen. Det kan være vi også skal til at fejre Thanksgiving... Åh rædsel. Jeg synes vi har nok at bruge penge på herhjemme og kærlighed og taksigelser deler jeg ud af hver dag. Så hvorfor lade butikkerne fange mig i deres net med hjerter, blomster, kostumer og græsker... hmm græskar. Har jeg ikke to stående ude foran vores hoveddør?

Jo det har jeg, men det er da for børnenes skyld og fordi det er sjovt og ikke koster en herregård. Rømme rømme
Desuden har Frej snakket om det læææænge at han gerne ville lave et græskar. Eller... da alt kom til alt, ville han kun putte lys i.

Nå, men jeg hyggede mig med at lave dem... og her er resultatet taget med et dårligt kamera i et dårligt lys.

Uden lys i


Med lys i

Og den anden side


Og her er deres plads udenfor huset

1 kommentar:

  1. Jeg kan virkelig godt følge dig Michelle. Vores piger fik også lige at vide hvad vi mente om den tradition da de spurgte om de måtte klæde sig ud og gå ud og rasle...Desuden er jeg heller ikke tryg ved at sende dem ud og banke på døre alene... hvem ved hvad de møder??? I år har vi ikke engang fået lavet græskar... De gad ikke og Benjamin har slet ikke nævnt det. Så vi sparede lige lidt håndører der, selvom jeg synes det er hyggeligt med lys i udenfor døren!Jeg må komme og kigge lidt på jeres så! Kram Anette

    SvarSlet

Bliver bare så glad, hvis du lige sender en hilsen eller kommenterer mit indlæg... Jeg takker på forhånd.