onsdag den 14. december 2011

Juletravlhed!

Ligesom i alle andre små familiehjem, er julen en travl tid hos os. Man skal nå mange flere ting end man plejer og har mindre tid til det.
Egentlig er det noget pjat at skal have travlt, for vi kan jo bare prioritere og sortere fra og det har jeg også gjort med hård hånd i år. Det er aldrig sjovt at skulle skuffe nogen, fordi man ikke deltager i deres arrangementer. Men jeg må tage hensyn til mine børn og mig selv, og julen skal være noget børnene husker som en dejlig tid og ikke en stresset og forjaget tid, hvor der ikke er ro til at lege eller sætte sig foran tv og se en julefilm.

Der er mange ting vi skal nå inden jul. Div. juletræsarrangementer, kagebagning, julepyntning, julegaveindkøb osv.
Vi har nået en del allerede og jeg er faktisk stolt. Vi mangler kun at sørge for 4 julegaver ud af 15. Vi har været med til tænding af byens juletræ, været til juleklip i børnehaven og juleafslutning i taekwondoklubben.Vi har julehygget med min familie og med svigerfamilien. Julekagerne er bagt, julekonfekten er i fuld gang, julekortene er skrevet og vi har stadigvæk også haft tid til at tage en slapper ind i mellem.

Drengene bager pebernødder

Vores obligatoriske pebernøddedåse

Der bliver vredet klejner

Og de bliver kogt

Klejner opbevares bedst i lerkrukker, så bliver de ikke tørre

Julebilledet til julekortet, som blev taget en mørk eftermiddag og meget hurtigt!

Jeg elsker julen, men jeg kan også mærke at jeg kan få for meget af juletravlheden. Ind i mellem er jeg sikker på, at det er meget sjovere at være barn i julen end at være voksen.
Håber bare der snart kommer lidt sne så landskabet kan lyse op og kælkebakken kan indtages. For det bliver jeg ALDRIG for stor til.

2 kommentarer:

  1. Drengene er jo som snydt ud af næsen på dig.
    My er bare sød og lækker.

    SvarSlet
  2. Tak Kirsten :-)
    Frej er nu mere en tro kopi af sin far, men ham har du jo heller ikke set.

    SvarSlet

Bliver bare så glad, hvis du lige sender en hilsen eller kommenterer mit indlæg... Jeg takker på forhånd.