mandag den 27. juni 2011

Update på lille My... og mig!

Jeg er glad og lettet.
Da jeg var på Skejby Sygehus i fredags blev det afsløret at lille My nu vejer ca. 1527 g. Yeeepii Yay. Jeg laver nogle mål inde i mit hoved og de sidste 3 gange er de blevet opfyldt. Også denne gang. Sådan en dejlig følelse, at få at vide hun vokser som hun skal og følger sin egen kurve så fiiint. Hun ligger nu 25% under normalen. Så det er gået fremad siden den første dom, hvor hun lå 40% under normalen.

Jeg skal fortsat til kontrol en gang om ugen, hvor hun så bliver vækstscannet hver 14. dag.

Jeg er hver gang blevet bedt om at få taget en såkaldt Glukosebelastning, det er for at se om jeg har graviditetssukkersyge. Skulle have foretaget en da jeg var i uge 18-20 og igen i uge 28-30 hrrrrøøømm. UPS! Det har jeg søøøørme glemt.....

Jeg fik også lavet en da jeg var gravid med troldeungen og det var absolut ikke nogen fornøjelse. Jeg var sindsyg dårlig og brugte hele dagen på at komme mig. Jeg kan fortælle at man skal møde fastende, så får man taget en blodprøve og udleveret det klammeste, søde sukkervand som kan blive blandet lidt med citron. Det skal så drikkes og så har man to timer til at slå tiden ihjel med. Man må bare ikke bevæge sig, man skal sidde stille. En god bog kan anbefales.

Det er nok fordi jeg blev så dårlig sidste gang jeg fik testen foretaget, at jeg har prøvet at undgå det denne gang. Men de der Skejbyfolk VILLE bare have at jeg fik den foretaget. So be it...

Idag var så dagen. Og det gik bedre end forventet. Jeg har været småsvimmel hele dagen og absolut energiforladt. Og som forventet, fra min side af, var der ingen tegn på graviditetssukkersyge. Sådan!

Sååå alt går jo godt og det håber jeg så sandelig det fortsætter med. Jeg er ved godt mod og glæder mig bare over hver eneste uge hun får lov at blive i maven.

1 kommentar:

 1. Hej Michelle,

  Hvor dejligt at den lille prinsesse er ved, at være godt på vej!
  Krydser for, at du får lov til, at gå med maven så længe som muligt..

  Sommer hilsner fra
  Christina

  SvarSlet

Bliver bare så glad, hvis du lige sender en hilsen eller kommenterer mit indlæg... Jeg takker på forhånd.