fredag den 10. juni 2011

Slå en lille trille

Sådan en dag som idag bliver jeg nødt til at finde alverdens finurlige musik frem og sætte på anlægget. Så som sange fra Disneys vidunderlige verden. For jeg har et stramt program. Morgenmaden er nu veloverstået og jeg er klar til dagens stribadser.
Jeg skal have bagt boller og muffins og måske cookies, hvis jeg kan nå det. Jeg skal have fundet tøj frem til mine tre drenge og mig selv og have det i en kuffert. Jeg skal have pakket madvarer, drikkevarer. Håndklæder, sengetøj, solbriller, og kamera.
Så skal jeg da også lige have pakket hundemad, hundetæpper og hundesnore....

Og hvorfor skal jeg så alt det.. Jo vi skal nemlig i sommerhus her i pinsen. Og jeg kan ikke få armene ned. Svigerforældrerne har inviteret os i luksus- ja luksus med pool, tennisbane, put-and-take-sø og plads til en hest- sommerhus. Sammen med min svigerinde og hendes kæreste og deres tre sammenbragte børn. Det bliver skønt gør det....Glæden er stor, men det der med at få pakket, det gider jeg bare ikke...
Hundende skal hver deres sted hen. Den gamle, Sifka, skal hjem til min søster og passes der. Vores teenagehund, Fenja, skal hjem til sin hundeveninde Tinka og menneskeveninde Anette. Tænk sig de er så søde at passe vores kræ, imens vi er væk. Super dejligt.

Og ind i mellem alt det her, skal jeg jo lige et smut til Skejby for at se hvordan det går med lille My. Jeg håber hun har taget på og at hun nu vejer omkring de 1200 g. Kryds fingre for os...

Nu vil jeg sætte musikken på og få lavet noget af alt det der står på listen....

1 kommentar:

  1. Rigtig god arbejdslyst.. krydser fingre for lille My:-)
    Når du er ved Disney sangene, så husk You will be in my heart fra Tarzan, den kan give helt tårer i øjenkrogen..

    Hav en fantastisk pinse..

    Kraaaam

    SvarSlet

Bliver bare så glad, hvis du lige sender en hilsen eller kommenterer mit indlæg... Jeg takker på forhånd.